Kompanija ACR Mobile je svoje poslovanje na tržištu telekomunikacija težišno usmerila na uvoz i prodaju telefonskih aparata i telekomunikacione opreme.

Od 2009. godine, kada kompaniju osniva dvoje ambicioznih ljudi sa vizijom poslovnog uspeha, do danas ACR Mobile beleži neprekidni rast, stiče nove partnere i povećava broj zaposlenih.

Među mnogobrojnim priznanjima za ostvarene rezultate ACR Mobile je posebno ponosan na prestižnu nagradu američkog časopisa za privredu „INC Magazine“ koji je našu kompaniju rangirao kao 210. od 5000 kompanija u Evropi sa najbržim rastom.

Politika kvaliteta

Strateški smo opredeljeni za neprekidno usaglašavanje svog poslovanja sa zahtevima međunarodnog standarda iz oblasti menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015.

Na ovaj način unapređujemo sposobnosti naše kompanije i ostvarujemo poslovne ciljeve, jačamo poverenje kod postojećih klijenata i stičemo nove poslovne partnere, ispunjavamo zahteve i povećavamo zadovoljstvo naših klijenata i sprovodimo definisanu Politiku kvaliteta i dostižemo postavljene ciljeve kvaliteta.

Politika Kvaliteta PDF

Kompanija ACR Mobile je 15.06.2016. godine sertifikovala svoj sistem menadžmenta kvalitetom kod vodeće svetske kompanije za kontrolisanje, ispitivanje i sertifikaciju SGS iz Švajcarske.

Validnost sertifikata se može proveriti

SGS Sertifikat

Priznanje za kvalitetan rad i ostvareni poslovni uspeh dobili smo od Privredne komore Srbije dodeljivanjem sertifikata „EXCELLENT SME“ za mala i srednja preduzeća za 2013, 2014 i 2015. godinu.

Excellent Sme PDF

Zaposlenje

Kreativno i dinamično radno okruženje podstiče i najuspešnije da budu bolji. U ACR-u svi dobijaju šansu da ostvare sebe i malim koracima dođu do velikih dela. Pošalji svoj CV na office@acr.rs i postani deo tima kod koga je poverenje temelj pravog uspeha!

Prijavite se za Newsletter

Prijavite se